Resa till Beldibi

Beldibi är för oss skandinaver en ny pärla i det forna osmanska riket, Turkiet. För inte allt för länge sedan var Beldibi endast en liten fiskeby som livnärde sig på just fiske och hantverk. Den lilla byn växte snart till sig och är nu ett hett turistmål för skandinaver såväl som andra folkslag. Byn är fortfarande liten i jämförelse med de andra turistorterna i Turkiet, såsom Antalya, Alanya, Side och andra, men för den som är ute efter kultur, historia, lugn och ro samt goda bad och solmöjligheter är Beldibi en riktig pärla.

Att resa till Beldibi är mycket lätt. De flesta resebyråer erbjuder idag kombinations- och charterresor till staden och man får då bo på de finaste hotellen Beldibi har att erbjuda. De flesta flygresor till denna ort inkluderar även All Inclusive då restaurang- och barmöjligheterna är något begränsade. Är du intresserad av att boka en resa till Beldibi så besök Ving som har ett bra utbud till Beldibi.

Antalya Airport

Antalya International Airport är närmast flygplats till Beldibi.

Resan till Beldibi

Till Beldibi kan du resa från början av april till slutet av oktober från Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge, Luleå, Sundsvall, Umeå, Örebro, Norrköping och Köpenhamn. Andra perioder är resorna något begränsade och enklast då är att flyga direkt från Arlanda flygplats.

Från alla dessa städer flyger ni till Antalya och tar därifrån transfer från flygplatsen till hotellet i Beldibi. Transfer går att boka för en billig peng i samband med att ni bokar resan på din resebyrå eller över nätet.

Beldibi har ett jämnt och behagligt klimat med milda vintrar och varma somrar med mycket sol. Bästa perioden för dig som vill uppleva sol och bad är dock mellan april och oktober där juli och augusti bjuder på mest sol och värme.

Transfern avgår från Antalya flygplats och anländer till hotellet i Beldibi efter cirka 45-60 minuter. Samtliga bussar som anlitas av resebolagen har luftkonditionering och ofta kan man även köpa vatten och läsk ombord på bussen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>